Camí Vell de Cullera, 3. Sueca (46410) 96 171 11 41 administracio@aiguesdesueca.com

En 1911 es va crear la primera empresa suministradora d’aigua potable del municipi de Sueca: Aigües Potables Alinyo. Suministrava l’aigua des d’un pou obert en Corbera fins a Sueca. Posteriorment, l’empresa es va municipalisar i es va dur directament des de l’ajuntament de Sueca fins a 1993.
Als anys 70 es va fer càrrec de l’abastiment de la zona costera i va ser en 1987 quan es començà a donar el suministre en alta als municipis de Riola i Polinyà del Xúquer.
L'any 1993 es donà la concessió a Hidra (grupo Agbar) fins a que en 2004 es creà l’E.P.E. Aigües i Sanejament de Sueca. En 2009 se li encomanà la gestió i manteniment de jardins i zones verdes i en 2013 començà a dur la gestió de la piscina municipal coberta “Vicent Vera”.

Desde 2004, Aigües de Sueca fins hui, és l’encarregada de la gestió del Cicle Integral de l’Aigua.

SANEJAMENT

Manteniment i neteja de la xarxa de clavegueram, i de les estacions de bombeig que pertanyen a la mateixa.

AIGÜA POTABLE

Aigües de Sueca gestiona el servei públic del subministre d’aigua potable en tot el terme municipal de Sueca, incloent El Perelló i El Mareny de Barraquetes, i el subministre en alta a Riola i Polinyà.
La planta d’osmosi situada al pavellò poliesportiu en la Ronda Pais Valencià també es gestionada per esta Entitat. La planta d’osmosi té l’accés pel C/ Lluís Alcanyís i està oberta per a qualsevol ciutadà que vullga utilitzar-la. La planta d’osmosi produix aigua amb una concentració de nitrats i sulfats adequada.
Tanmateix s’encarrega del manteniment de les fonts de la Placeta del Convent i de l’Esculptor Moret, així com de les dutxes situades a les platges.

JARDINS

Manteniment i neteja dels jardins municipals. Tractament de palmeres front al morrut roig.

PISCINA MUNICIPAL "VICENT VERA"

Gestió administrativa i organitzativa de la Piscina Municipal “Vicent Vera”.

Contacta'ns

Telèfon d'oficina 96 171 11 41
Telèfon de guardia 645 257 252
Telèfon camió cuba 645 257 253

Horari d'atenció

De Dilluns a Divendres
9:00 a 13:30

Camí vell de Cullera 3
46410, Sueca ( Valencia)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació i obtindre informació estadística d'ús dels nostres visitants. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.