Camí Vell de Cullera, 3. Sueca (46410) 96 171 11 41 administracio@aiguesdesueca.com

Aigües de Sueca renova el portal Web.

A Aigües de Sueca hem decidit realitzar una actualització del nostre portal web amb l’objectiu d’oferir un espai més actual, pràctic, útil i  sobretot, l’entorn idoni on oferir el millor servei als nostres usuaris i clients.

Aquesta nova versió inclou millores tant en disseny com en navegació, oferint una navegació més simplificada. L’estructuració de les seccions evoluciona i se simplifica per a facilitar l’accés a les seccions més habituals, ara ampliades i renovades, la qual cosa permet desembolicar-se amb facilitat per la nostra àmplia oferta de serveis.

La pàgina web l’hem optimitzat perquè es puga veure en dispositius mòbils. Cada dia som més els que utilitzem aquests dispositius i, per tant, es fa imprescindible poder arribar a tots per a donar a conèixer els nostres productes i serveis.

Esperem que siga del teu grat i que comences a utilitzar els serveis que necessites.

MOCKUP

AIGÜA POTABLE

Aigües de Sueca gestiona el servei públic del subministre d’aigua potable en tot el terme municipal de Sueca, incloent El Perelló i El Mareny de Barraquetes, i el subministre en alta a Riola i Polinyà.
La planta d’osmosi situada al pavellò poliesportiu en la Ronda Pais Valencià també es gestionada per esta Entitat. La planta d’osmosi té l’accés pel C/ Lluís Alcanyís i està oberta per a qualsevol ciutadà que vullga utilitzar-la. La planta d’osmosi produix aigua amb una concentració de nitrats i sulfats adequada.
Tanmateix s’encarrega del manteniment de les fonts de la Placeta del Convent i de l’Esculptor Moret, així com de les dutxes situades a les platges.

Contacta'ns

Telèfon d'oficina 96 171 11 41
Telèfon de guardia 645 257 252
Telèfon camió cuba 645 257 253

Horari d'atenció

De Dilluns a Divendres
9:00 a 13:30

Camí vell de Cullera 3
46410, Sueca ( Valencia)