Camí Vell de Cullera, 3. Sueca (46410) 96 171 11 41 administracio@aiguesdesueca.com

El proper dimarts dia 14 de desembre, es tallarà el subministrament d’aigua en la zona de La Llastra

ANUNCI 
A conseqüència de la millora de la xarxa general d’aigua potable,  Aigües i Sanejament de Sueca, els informa: que el proper dimarts dia 14 de desembre, es tallarà el subministrament d’aigua en la zona de La Llastra en els carres: Llebeig, Camí de Calderer, Camí de Sos, Pz de les Marines,
Estrella de la Mar, Dels Ports, Penyscola i La Safor.
 DE 8:30 A 15:00 HORES
 PERDONEU LES MOLÈSTIES.

Con motivo de la mejora de la red general de agua potable, Aigües i Sanejament de Sueca, les informa que el próximo martes día 14 de diciembre se cortará el suministro de agua en la zona de La Llastra, en las calles: Llebeig, Camí de Calderer, Camí de Sos, Pz de les Marines, Estrella de la Mar, Dels Ports, Penyscola i La Safor.

DE 8:30 A 15:00

AIGÜA POTABLE

Aigües de Sueca gestiona el servei públic del subministre d’aigua potable en tot el terme municipal de Sueca, incloent El Perelló i El Mareny de Barraquetes, i el subministre en alta a Riola i Polinyà.
La planta d’osmosi situada al pavellò poliesportiu en la Ronda Pais Valencià també es gestionada per esta Entitat. La planta d’osmosi té l’accés pel C/ Lluís Alcanyís i està oberta per a qualsevol ciutadà que vullga utilitzar-la. La planta d’osmosi produix aigua amb una concentració de nitrats i sulfats adequada.
Tanmateix s’encarrega del manteniment de les fonts de la Placeta del Convent i de l’Esculptor Moret, així com de les dutxes situades a les platges.

Contactanos

Teléfono de oficina 96 171 11 41
Teléfono de guardia 645 257 252
Teléfono camión cuba 645 257 253

Horario de atención

De Lunes a Viernes
9:00 a 13:30

Camí vell de Cullera 3
46410, Sueca (Valencia)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació i obtindre informació estadística d'ús dels nostres visitants. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.