Camí Vell de Cullera, 3. Sueca (46410) 96 171 11 41 administracio@aiguesdesueca.com

Tall de subministre - Dimarts 23 d’abril.

Amb motiu d’una reparació en la canonada d’aigua potable informem que el proper dimarts 23 d’abril, no hi haurà subministrament d’aigua en els carrers inclosos dins del perímetre del plànol baix indicat. L’horari podrà variar en funció dels treballs de la reparació. S’informarà pel Facebook

 

Con motivo de una reparación de la tubería de agua potable, les informamos que el próximo martes día 23 de abril no habrá suministro de agua en las calles incluidas dentro del perímetro abajo indicado. El horario podrá variar en función del trabajo de la reparación. Se informará a través de Facebook.

DE 9:00 A 14:00 HORES

DISCULPEU LES MOLÈSTIES / DISCULPEN LAS MOLESTIAS.

tall1

AIGÜA POTABLE

Aigües de Sueca gestiona el servei públic del subministre d’aigua potable en tot el terme municipal de Sueca, incloent El Perelló i El Mareny de Barraquetes, i el subministre en alta a Riola i Polinyà.
La planta d’osmosi situada al pavellò poliesportiu en la Ronda Pais Valencià també es gestionada per esta Entitat. La planta d’osmosi té l’accés pel C/ Lluís Alcanyís i està oberta per a qualsevol ciutadà que vullga utilitzar-la. La planta d’osmosi produix aigua amb una concentració de nitrats i sulfats adequada.
Tanmateix s’encarrega del manteniment de les fonts de la Placeta del Convent i de l’Esculptor Moret, així com de les dutxes situades a les platges.

Contactanos

Teléfono de oficina 96 171 11 41
Teléfono de guardia 645 257 252
Teléfono camión cuba 645 257 253

Horario de atención

De Lunes a Viernes
9:00 a 13:30

Camí vell de Cullera 3
46410, Sueca (Valencia)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació i obtindre informació estadística d'ús dels nostres visitants. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.